Sköna stockholmsbilder

I vår huvudstad finns det något för alla att uppleva. I den här bloggposten samlar vi några utvalda bilder som tagits under olika tillfällen i Stockholm. Stockholm är erbjuder otroligt många möjligheter till upplevelser och är en perfekt destination att resa till med alla sina hotell, restauranger och sevärdheter. Att boka in sig på en romantisk hotellweekend i Stockholm kan verkligen rekommderas. Lämna bort barnen över helgen (hitta barnvakt i stockholm här)och unna er själva något extra, gå på restaurang och ha långa utekvällar i det pulserande utelivet som staden bjuder på.

Bilder från Stockholm

Stockholm Beautiful Sunset [After Painful Editing] [Explored]

Det här är en ögonblicksbild som fångar en solnedgång bakom Stockholm stadhus, precis när ett tåg susar förbi.

Stockholm by Night

Det här fotot är taget från Södermalms höjder blickandes över Riddarfjärden med Riddarholmen som motiv. Molnen hänger tungt över Stockholm och hotar med regn, men stadens alla ljus ger det hela en bra upplysning med sköna effekter. Stockholm är otroligt vackert och det finns hur mycket som helst att fotografera.

Stortorget, Old Town, Stockholm - December 2010

Gamla stan grundades på 1200-talet och består av många medeltida byggnader med fin arkitektur, trånga gränder och kullerstensgator.

I Gamla stan finner man Stortorget (som för övrigt var skådeplats för den omtalade händelsen “Stockholms blodbad” där 82 personer avrättades efter kröningen av den danska konungen Kristian II år 1520) som på det här fotografiet visar en härligt julmarknad med försäljare som reser hit från hela landet för att visa upp sina produkter. Se hur fotot fulkomligt sjuder av liv och visar upp en ståtlig julmarknad, alla människor ser ut att stormtrivas bland småknallarna och julglöggen.

http://1apotekonline.com/potens-piller-uden-recept/

I Gamla stan finner man bla Storkyrkan och Det kungliga slottet.

Stockholm