Scanna in egna julbilder och skicka med evykort.com

Julklapparna ska köpas in, maten ska planeras och granen ska pyntas. Det är en hel del att ordna med inför julafton. Dessutom ska självklart de traditionsenliga julkorten skrivas och skickas iväg. De är alltid uppskattade att få och då särskilt när avsändaren har ansträngt sig lite mer än att bara välja ett kort med en röd tomte på. Varför inte skicka personliga julkort med familjen på? Ett sådant julkort blir verkligen en julhälsning från familjen och inte från tomten.

Tre steg till fina julkort

Det är enklare än många tror att skapa julkort med egna motiv. Samla familjen och ta en bild med mobilen, idag är mobilerna utrustade med riktigt bra kameror (tips till bästa mobilkameran) eller varför inte leta upp något gammalt digitalt foto med flera år på nacken. Ett annat alternativ är att plocka fram pappersfoton och scanna in dem i datorn. Huvudsaken är att fotot finns digitalt. Om så önskas kan du lägga till små tomtar eller andra juldekorationer i något enkelt bildbehandlingsprogram.

evykort.com logoAndra steget är att gå till www.evykort.com och ladda upp bilden. Därefter är det bara att välja hur vykortet ska skickas ut. Om du vill spara in på portokostnaden finns två alternativ. Det ena alternativet är att du skickar kortet till avsändarens mobilnummer. Detta kostar visserligen 15 kr men därefter har du ju möjligheten att skicka det som bildmeddelande till hur många mottagare som helst. Det andra alternativet är att skicka det som e-post, vilket givetvis är helt gratis. Du fyller då i din egen och mottagarens e-postadress varpå kortet kan skickas iväg. Självklart har du även möjlighet att skriva ett meddelande till den som ska få kortet. Men vad ska man skriva? Bara God Jul eller något mer fyndigt? Det är upp till dig att klura ut!

För dig som känner att inspirationen inte riktigt finns där, finns en mängd färdiga förslag. Klicka på en symbol som ser ut som en liten djävul och få ett nytt, lite argt, förslag med varje klick. Klickar du i stället på kärlekssymbolen får du en rad mer snälla och kärleksfulla alternativ att välja mellan. Med evykort.com och framför allt den smarta förslagsfunktionen har det nu blivit betydligt enklare, billigare och roligare att skicka julkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *